By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Project | Fase 2

Ontdek de nieuwe fase midden in het groen.

Na het succesvol afronden van de eerste fase, waarbij slechts enkele instapklare appartementen beschikbaar zijn, lanceren wij met trots de nieuwe en laatste fase van dit buitengewone project. 

De tweede fase van Jabit'O omvat 20 duurzame nieuwbouw appartementen met een overvloed aan moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een elegant toevluchtsoord, een investeringsmogelijkheid of gewoonweg wilt genieten van het comfort van een eigentijdse levensstijl, Jabit'O biedt het allemaal.

De site

WELKOM BIJ JABIT'O - WAAR COMFORT, STIJL EN LUXE SAMENKOMEN.

Jabit'O is een nieuwbouwproject gelegen in Jabbeke, België. Het project omvat twee residenties, waarvan de eerste fase 40 appartementen bevat en de tweede fase 20 appartementen zal tellen. Het project is ontworpen om een groene omgeving te bieden, waar bewoners kunnen genieten van een aangelegd park. Het park biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een ontspannen sfeer, wat een extra waarde toevoegt aan het wooncomfort.

Elk appartement in Jabit'O is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor esthetiek en functionaliteit. De ruime plattegronden zorgen voor een harmonieuze leefruimte en een gevoel van openheid, terwijl grote ramen overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de omgeving bieden.

TroEven van jabit'o

DUURZAAMHEID IN HET HART

Bij Jabit'O geloven we in duurzaam en milieuvriendelijk wonen. Daarom zijn alle appartementen ontworpen volgens de nieuwste energienormen en maken ze gebruik van groene technologieën. U kunt met een gerust hart genieten van uw nieuwe woning, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Jabit’O krijgt een duurzaam karakter dankzij het concept van ‘energy as a service’. De installatie van een geothermisch net maakt gebruik van de warmte die wordt gegenereerd door de aarde om het gebouw te verwarmen en te koelen. Het gebruik van geothermie leidt tot een lager E-peil, wat aangeeft hoe energiezuinig een gebouw is. Een lager E-peil resulteert doorgaans in een lagere energiefactuur. Bovendien kan het lage E-peil ook leiden tot een vrijstelling van onroerende voorheffing. De specifieke regels en vrijstellingen met betrekking tot onroerende voorheffing kunnen variëren. Als de voorwaarden voldoen is het mogelijk dat je gedurende de komende 3 jaar vrijstelling krijgt op de onroerende voorheffing.

BEPAAL ZELF DE AFWERKING

Jabit'O biedt niet alleen prachtige appartementen en een groene omgeving, maar ook een uitstekende inhouse klantenbegeleiding. Deze is ontworpen om klanten te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van hun appartement tot de afwerking en inrichting. Het team van Vesta staat altijd klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, zodat hun nieuwe huis volledig aan hun verwachtingen voldoet.

Units

Ontdek de verschillende units

01

1 slaapkamer appartement

Vanaf 80m², prijs vanaf 255.000 euro excl. kosten

Brochure aanvragen
02

2 slaapkamer appartement

Vanaf 101m², prijs vanaf 332.000 euro excl. kosten

Brochure aanvragen
03

Penthouse

Vanaf 111m², prijs vanaf 595.000 euro excl. kosten. Ruime terrassen.

Brochure aanvragen

Ontvang je graag
meer informatie?